UAP22 Nou món

UAP22 Nou món

El projecte UAP22 "Nou món" explicarà tres històries diferents.

Després de la gran tempesta de la UAP 21, de la inundació dels búnquers, els seus habitants van iniciar una llarga travessia pels mars dins una ampolla, després d’un any navegant els corrents marítims han portat als nàufrags a diferents illes i els 30 navegants han trepitjat terra com s’organitzaran per conviure segons els seus hàbits i coneixements?.

Els galifardeus són respectuosos amb els animals i les plantes, els mecànics necessiten construir i això els porta a tallar arbres i consumir desmesuradament, destrueixen per elaborar nous materials que serveixin per construir altres coses, quan tenen tot el que volen es queden sense arbres i animals per tant no tenen menjar, ni aigua perquè no plou, el desert i una tempesta de sorra els mig destrueix i inicien una vida nòmada. 

Científics-informàtics també han arribat a l’illa i s’han trobat un bosc destruït i desertitzat, amb els seus coneixements, convertiran l’espai en un bosc de gratacels i edificis emblemàtics dissenyant una ciutat futurista, els animals salvatges viuran controlats en parcs temàtics, les plantes utilitzades per climatitzar els edificis creant terrats i jardins verticals, on la informàtica connectarà les persones, animals I natura.   

El projecte UAP 22 "Nou món" es continuarà desenvolupant seguint les normes COVID-19 respectant-les en tot el procés d'elaboració fins a la posada en escena en el teatre. La proposta és posar un grup bombolla per centre educatiu i la història serà representada i cantada per tres grups bombolla més el cor de cambra.

Copyright ©2009 - 2021 UAP! creat y dissenyat per danab - informàtica