Edicions anteriors


UAP! 17 - Europa

Resum UAP17!


UAP! 16 - JO TAMBÉ SÓC MALALA

Malala lluita a favor de l'educació dels joves, una educació dominada pels homes de negre, politics, persones grans que diuen que són cultes i intel·ligents. Analitzen l’educació amb números, resultats i estadístiques, proposen educar amb doctrines radicals, religioses i dictatorials.


UAP! 15 - KARL BRUCKNER: SADAKO VOL VIURE

Els xarlatans diuen: “Amics meus, avui és l’hora de l’Innuendo de Queen!” Un d’ells vol imposar la seva veu idavant del micròfon no pot evitar mostrar-se agressiu. Ens volen clonar a tots iguals, tots sentim Radio Gaga de Queen, ens fancórrer d’aquí cap allà i fer tres-centes flexions, es burlendels  somnis perduts, és el nostre Déu amb falses promeses.

No podem estar-nos callats, viure és un premi, no deixarem de lluitar:La vida és bella!

La veu del poble ha de ser capaç de fer callar a les armes.

Cent setanta-cinc veus del cor canten: “Quan jo estigui aprop mira’m dins dels ulls i veuràs les meves pors...

Sadako ens obre el cor, no vol morir. Intenta fer mil grues de paper perquè els Déus l’ajudin a aconseguir els seus somnis.

Necessitem creure en els nostres somnis, es faran realitat.

Sospirs de Llibertat.Sadako ha fet 644 gruesimarxa de viatge amb l’Alicorn

Tots junts aconseguirem les 1.000 grues per estar al costat de Sadako. Serà la unió el que ens faci forts i lliures,serà l'amor el que ens farà millors:Seguirem lluitant!


UAP! 14 - WONDER

El fil conductor de la cantata d'enguany està basat en la novel.la Wonder de l'escriptora R.J.Palacio. Editorial La Campana 2012.

L’August és un noi normal, però amb una cara fora del corrent, va néixer amb una malformació facial que ha sigut educat a casa fins els 12 anys. No ha anat mai a l’escola. No li agrada que li mirin la cara , és un noi tímid de poques paraules, té por, és insegur.

La mare el convenç per anar a l’escola.

¿Podrà convèncer als seus nous companys que és un noi com ells, malgrat les aparences?,

Té el somni d’anar  a l’escola i lluitarà per estar-hi bé. Els companys de l’escola el voldran com amic?


UAP! 13

El retaule de les meravelles està guardat i custodiat a la capsa màgica, un edifici públic de vidre i miralls. Les excel·lències del retaule estan tancades a pany i forrellat. Sa excel·lència no ho ha inaugurat després d’un any, falta personal de serveis qualificat.


UAP! 12

El bufó, representat per un assessor d’imatge, ens farà veure a traves del retaule el que ell vol que veiem o bé el que ens interessa veure, fins i tot ens farà veure el retaule que no hi és.


UAP! 11

Canviar la nostra imatge, la producció industrial i la compra venda són accions quotidianes que quan les portem al límit canvien tot el seu sentit, passen de ser accions quotidianes normals a convertir-se amb accions terrorífiques i destructores.

UAP 11,  d’aquestes accions en critica el mal ús i que una persona amb poder pugui tergiversar i convertir una acció quotidiana amb una acció de malvat.


UAP! 10

El diari de ZLATA serveix per explicar la història des de una òptica de les sensacions i les seves vivències.


UAP! 09

Va destapant o mostrant la vida en un institut, què passa, com passa.

Es té present que el microclima que hi ha dins una aula és un petit univers, reflex directe de la societat.